Vi har brug for din hjælp!

Vi har brug for din hjælp!

Hjælp os med at sikre et liv med læring og uddannelse for alleSkoleskakken har brug for minimum 101 donationer af 200 kr. inden 2016 for at få momsrefusion – 100.000 kr. som vi kan bruge på socialt læringsarbejde med skoleskak.

STØT SKOLESKAKKEN

Dansk Skoleskak er godkendt som godgørende formål – det betyder at donationer er fradragsberettiget. Hvis du oplyser dit CPR-nummer, indberetter vi din donation til skat.

STØT ONLINE eller via kontooverførsel til: 0400 4015633099.
– Du kan også indbetale fx 800 kr. for 4 personer og sende navnene til gave@skoleskak.dk.

Skoleskak er leg og læring når det er bedst – med bare én times skoleskak om ugen kan man styrke matematikkundskaberne med 40%. Det gælder drenge, piger, de der har det nemt og de der har det svært – skoleskak har dokumenteret positiv effekt for alle børn og unge. Det er de resultater vi arbejder for at udbrede, så flere hjælpes til et liv med leg, læring og uddannelse. Men vi har brug for din hjælp!

Uden offentlig støtte og en stigende interesse for skoleskak er dit bidrag afgørende for, at vi kan udbrede og udvikle skoleskak på bedste vis. Det klæder børn og unge i dag bedre på til at løse fremtidens udfordringer.

Du kan støtte med et engangsbeløb, månedligt eller årligt.

Spørgsmål? Kontakt 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat