Venskabskamp med Stepping Stone

Venskabskamp med Stepping Stone

Torsdag d. 3/3 2011 deltog omkring 70 elever på Amager Fælled Skole til en venskabskamp imellem de 3 Stepping Stone skoler; Amager Fælled Skole, Klostervængets Heldagsskole og Peder Lykke Skolen. Se indbydelsen her.

Der blev spillet 1 lynparti imellem hver skole samt konkurrerede i en quiz med skoleskak spørgsmål og skakmat opgaver. Derudover blev der spillet venskabskampe på kryds og tværs af den oprindelige turnering, så skoleskakkerne fik spillet rigtig mange partier imod hinanden.

Der var en god stemning og der var travlt ved dommerpanelet med resultaterne, som til tider kom meget hurtigt ind, da nogle af partierne blev afsluttet med en hurtig “skomager-mat”, som typisk tager 4 træk.

Der blev dystet om pokaler, men også masser af tid til at møde bekendtskaber, på tværs af skolerne, baggrund og klassetrin. Dansk Skoleskak opfordrer flere skoler til at tænke venskabskampe ind med en naboskole, da der er rigtig godt for skoleeleverne at møde andre børn, fra andre skoleskakklubber.

Stepping Stone har til formål at sætte fokus på folkeskoler, som tilbyder skoleskak i undervisningen, skoleskakklubber samt uddannelse af lærere og hjælpetrænere. Dette skal samtidig være med til at bygge bro på tværs af alder, køn, religion og etnicitet.

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat