Vellykket Pige DM 2012!

Vellykket Pige DM 2012!

Sidste dag til Pige DM i skoleskak blev en spændende dag med mange afgørende kampe og en stemning, der var i top. Tre runder skoleskak skulle afvikles, før vinderne i de forskellige grupper kunne findes og præmierne uddeles. For nogen af de piger, som havde klaret sig rigtig godt, var ventetiden næsten uudholdelig. De skulle nemlig modtage en af de store, flotte pokaler, der blev uddelt til de tre bedste placeringer i hver gruppe. Kl. 13. var ventetiden dog ovre og vinderne af Pige DM 2012 fundet.

Et stort tillykke til:

Gruppe A og B (født 92-97) blev inden turneringsstart lagt sammen grundet sportslige hensyn. Efter søndagens afgørende kampe blev vinderen fundet. Emilie Ellegård Christensen (A) vandt rækken med flotte 6½ points, efter hele lørdag at have ligget side om side med Emma Le Besq (B), som kom på en delt 2./3. plads med Thea Nicolajsen (B). Thea og Emma fik hver 5½ points.

I C-gruppen (født 98/99) fik deltagerne lov at spille to ekstra partier. Freja Vangsgård har den flotte rating 1429 og vandt også C-rækken med hele 9 points ud af 9 mulige. På 2. pladsen kom Katinka Holmboe Borregaard med 7½ points. Hun blev tæt efterfulgt af Mette Ellegård, der kom på 3. pladsen med 7 points.

I D gruppen (f. 00/01) var det Charlotte Helsen Neerdal, der vandt med 6 points. 2. og 3. pladsen blev udregnet ved korrektion, da to af spillerne begge havde 5½ points. 2. pladsen gik således til Anna Hedelykke, og 3. pladsen gik til Linnea Holmboe Borregaard.

Gruppe E (f. 02/03) var med sine 28 spillere den største gruppe til dette års Pige DM. Førstepladsen gik til Pernille Kirkebak Høyer med 6 points (kor.). 2. pladsen gik til Mikala Høyerup, som også fik 6 points, og 3. pladsen gik til Benedicte Mechlenburg Møller, der fik 5 points (kor.).

F-gruppen (født 04 og senere) spillede også 9 runder. Her blev det Elisabeth Mechlenburg Møller som indtog 1. pladsen med en topscore på 9 points. På 2. pladsen kom Marie H. Nielsen med 3½ points, efterfulgt af Cornelia Bansholt Oxfeldt på en 3. plads med 3 points.

Se en komplet resultatliste fra Pige DM 2012 her og se flere billeder på vores facebook.

Tags:
Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat