Velbesøgt København Open 2012!

Velbesøgt København Open 2012!

Søndag den 18. marts mødtes 236 forventningsfulde børn og unge på Lindevangskolen på Frederiksberg for at dyste i den store forårsturnering København Open 2012.

Dagen startede med en tale fra København Kredsens formand Rikke Heine efterfulgt af Frederiksberg Kommunes 1. viceborgmester Margit Ørsted.

Alle spillerne havde ved ankomst fået et farvet bånd omkring armen, der i løbet af turnering var med til at guide dem i den rigtige retning mod spillelokalerne, idet gavebånd i forskellige farver pyntede væggene fra aulaen til det enkelte spillokale. Over 100 børn og unge deltog i begyndergruppen i tumlesalen, mens mester- og basisgrupperne dystede på tanker og ideer i flere af skolens mange klasselokaler. Også de helt nye skoleskakspillere hyggede sig med en række alternative skakformer i gruppen skak-for-sjov.

I frokostpausen underholdte The Skak Mates for fulde drøn med den ene gode skaksang efter den anden til stor begejstring for både børn og voksne.  The Skak Mates gav desuden et par numre som optakt til den afsluttende præmieoverrækkelse.

Mange forældre var mødt op for at følge deres børn. I løbet af dagen havde de mulighed for at købe flotte skakmaterialer i skakshoppen, svare på spørgeskemaer omkring forældredeltagelse og købe lækker kage og meget andet i den flotte bod, som forældre fra Lindevangskolen stod for. Interesserede forældre havde desuden mulighed for at deltage i begynderundervisning og turnering, ligesom der var mulighed for at følge enkelte partier på livedækning med kommentering undervejs. Nogle forældre hjalp i køknet med at skære en masse lækker frugt og lave saft, som alle spillerne kunne tage gratis. En stor tak til disse forældre.

Tidligere minister og skakentusiast Niels Helveg Petersen og Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj deltog ved præmieoverrækkelsen ved at holde taler og uddele medaljer til vinderne af de respektive grupper. Se mere på www.kbhopenskoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat