Underdogs vandt Mols-Mesterskabet

Underdogs vandt Mols-Mesterskabet

Mols-Meterskabet for 4-mandshold var en stor succes med over 100 deltagendeP1010043hjælpetrænerkursus feb. 2013 børn.

Den 1. marts 2013 dystede Ørum Skole og værterne Molsskolen om, hvem der skulle løbe af sted med den store pokal og titlen som bedste skole 2013.

Skolerne stillede med elever fra 3., 4., og 5. klasse, og til trods for at Molsskolen stillede med godt dobbelt så mange hold som Ørum Skole, var sejren ikke givet på forhånd. Ørum Skole havde flere stærke hold, der sikrede sig nok første – og andenpladser til, at det var dem, der vandt pokalen i sidste ende.

Det var også et hold fra Ørum Skole, der fik flest point og derved blev det mest scorende hold. Holdet, Ørum 8, bestod af Rasmus Sørensen, Kasper Sørensen, Nina Fly og Nikolaj S og de scorede tilsammen 40 points, hvilket er virkelig godt gået.

Eleverne fra Molsskolen udviste stor forståelse for fairplay og ønskede eleverne fra Ørum Skole tillykke med sejren med et tak for kampen-håndtryk over de sammenpakkede skakspil.P1010068hjælpetrænerkursus feb. 2013

På vej ud fra stævnet fik alle elever en medalje om halsen, hvilket var en perfekt afslutning på en god dag i skoleskakkens tegn.

 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat