UDDANNELSE I HOLSTEBRO

UDDANNELSE I HOLSTEBRO

VI RYKKER LÆNGERE VESTPÅ

Bor du i det midt- eller vestjyske, og vil du dygtiggøre dig inden for dit fag? Vil du lære en ny metode, som du kan gå hjem og implementere i undervisningen med det samme? Så skal du med på skoleskaklærer-uddannelsen®, som kommer til Holstebro d. 25. og 26. september.

Uddannelsen  klæder dig på til at levere en engageret og didaktisk spændende undervisning, og den er målrettet lærere, pædagoger og andre, der arbejder med, eller gerne vil i gang med, at styrke elevernes læring og udvikling. Deltagelse kræver intet kendskab til skakspillet – det vigtigste er engagement og lysten til at lære en ny konkret læringsmetode.

Med skoleskak kan du træne ro, fokus og koncentration med dine elever og dygtiggøre dem i matematik. Metoden kan overføres direkte til læringsarbejdet på din skole/i din institution, fx i understøttende undervisning, matematik eller som inklusionsaktivitet.

AARHUS OG KØBENHAVN

Bor du nærmere Aarhus eller København, kan du komme med på uddannelse i Skanderborg eller København. Vi afholder uddannelsesdage i Skanderborg d. 12. og 13. september og i København d. 19. og 20. september. Se mere i vores kalender.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat