Trekant GP skudt i gang

Trekant GP skudt i gang

U8 Trekant GP1Lørdag den 12. september afvikledes Vejlekredsens Trekant GP1 på Stensballeskolen i Horsens i samarbejde med DSU-Ungdom og Horsens skakforening.

25 skakglade børn deltog i sæsonens første skakdyst i kredsen, og der var deltagere fra både Aarhus, Skive, Fredericia, Kolding og Horsens i 3 aldersgrupper: U8, U10 samt U12 og U14 som en fælles gruppe.

Vinderen i U8 var 7-årige John Christoffer Christensen fra Silkeborg Skakklub. 9-årige Marius Bøss Sørensen fra Vestfjends Skoleskak hev sejren hjem i U10, og de to brødre Adesh Easan og Janith Easan fra Fredericia Skoleskak kunne kalde sig vindere af U12 of U14.

Som noget nyt har DSU udviklet et Ungdoms Grand Prix-system. I samarbejde med Vejlekredsen giver det mulighed for at udnytte hinandens styrker og ressourcer bedst muligt, og dermed understøtte udviklingen af dansk ungdomsskak. Med Grand Prix-systemet spiller deltagerne om Grand Prix-point og muligheden for at forbedre deres hurtigskak-ratingtal.

Næste Trekant GP i Vejlekredsen afholdes i Fredericia lørdag den 5. december, og det er allerede muligt at tilmelde sig.

Spørgsmål? Kontakt vejle@skoleskak.dk / 3094 0957.

 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat