Følg med i Pige-DM 2015

Følg med i Pige-DM 2015

Så er det i denne weekend at årets DM i Pige-skoleskak løber af stablen. Det foregår i år den 14. og 15. marts på Vestfjendsskolen, 15 km syd for Skive.

Følg med live på pigedm.dk og facebook.dk/skoleskak.

Om Pige-DM
Det bliver en weekend fyldt med hygge og skak.

Alle piger, der spiller skak, kan deltage. Det vil sige, at arrangementet er en god oplevelse for både nybegyndere og øvede, man kan altså sagtens deltage, selvom man først lige er begyndt til skoleskak. Selvfølgelig skal Danmarks bedste pige-skakspillere findes, men der bliver også lagt stor vægt på det sociale pigerne imellem. Der er bl.a. mulighed for at besøge Daugbjerg Kalkgruber sammen lørdag aften, spille simultan skak og se film i skolens biograf.

Som noget nyt i år er der rundepræmier, som kan vindes af alle, uanset hvor længe man har spillet skak. Desuden er der i år en stor hovedpræmie, der kan vindes af de skoler, der stiller med mindst 3 piger. Præmien er en overnatning for 25 personer i Skandinavisk Dyrepark. Så der er god grund til at tage skak-veninderne med til Pige DM og få en rigtig  hyggelig weekend sammen.

Spørgsmål? Kontakt Marie Frank, marie@skoleskak.dk / 4126 1154 eller Morten Sørensen, ms@morten-sorensen.dk / 2487 0030.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat