Skolernes Skakdag: 128 tilmeldinger

Skolernes Skakdag: 128 tilmeldinger

Tilmeldingen til Skolernes Skakdag fortsætter, 128 skoler har allerede tilmeldt sig og der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld din skole med det samme. Tag stilling til elevtal m.v. senere – vi holder dig opdateret.

Om Skolernes Skakdag
Skolernes Skakdag fredag i uge 6 (før vinterferien mange steder) er hjernegymnastikkens svar på Skolernes Motionsdag – en dag med alternativ leg og læring, når landets skoleelever sætter sig til skakbrættet og dyster på tanker og ideer.

Eleverne træner sig selv i at holde fokus, koncentration og tænke fremad – vigtige evner for al læring. Skolernes Skakdag byder blandt andet på den sociale skakform, actionskak, der inkluderer elever og lærere uanset kendskab til skakspillet. Eleverne samarbejder på tværs, lærer nye sider af sig selv og lærer hinanden at kende. Aktiviteterne organiseres af de lokale lærere, pædagoger og frivillige, der uddannes som aktivitetsledere.

Alle deltagende skoler har mulighed for at deltage på et gratis aktivitetslederkursus i januar.

Skolernes Skakdag arrangeres af Dansk Skoleskak i samarbejde med lokale skoler og partnerne Spar Nord Fonden, Politiken, Skolemælk og Børnenes Hovedstad – Billund, der også inviterer til en landsfinale til marts.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat