Tilmelding til Skolernes Skakdag!

Tilmelding til Skolernes Skakdag!

Skolernes Skakdag, som altid ligger fredag i uge 6, (før de fleste skolers vinterferie) er hjernegymnastikkens svar på Skolernes Motionsdag. Det er en dag med alternativ leg og læring, når landets skoleelever sætter sig til skakbrættet og dyster på tanker og ideer.

Skoleskak hjælper eleverne med at træne sig selv i at holde fokus, koncentration og tænke fremad, hvilket er vigtige evner for al læring. Skolernes Skakdag byder blandt andet på den sociale skakform actionskak, der inkluderer elever og lærere uanset kendskab til skakspillet. Eleverne samarbejder på tværs og lærer på den måde nye sider af sig selv og hinanden at kende. Aktiviteterne organiseres af de lokale lærere, pædagoger og frivillige, der uddannes som aktivitetsledere.

“Den ro, fordybelse, glæde, entusiasme og gentlemanstemning, vi så på Skolernes Skakdag, var fantastisk. Alle inklusiv specialklasserne deltog. Skakfeberen har bredt sig, og vi skal helt sikkert være med igen!” (Skoleleder).

På Skolernes Skakdag 2013 deltog 13.500 elever på 109 skoler i Jylland og på Fyn. I 2014 kan alle landets skoler være med.

Alle deltagende skoler får et gratis, lokalt aktivitetslederkursus, råd, vejledning, diplomer og plakater til en værdi af 6.000 kroner.

Flere end 70 skoler har allerede tilmeldt sig dagen, men der er også plads til jer, så kig ind på www.skolernesskakdag.dk og læs mere om dagen.

Tilmeld din skole eller se invitationen og flyer for Skolernes Skakdag 2014.

Se pressemeddelelsen for Skolernes Skakdag her.

For spørgsmål, kontakt Dansk Skoleskak på e-mail: skakdag@skoleskak.dk eller telefon: 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat