Støt Thorbjørns arbejde

Støt Thorbjørns arbejde

På Langhøjskolen i Hvidovre går børn og brikker hånd i hånd. Her har 0.-2. klasse nemlig skoleskak på skemaet en gang om ugen, hvor Thorbjørn Bromann står for undervisningen. Thorbjørn er sikker på, at skoleskak er et positivt bidrag til elevernes læring.

“Med skoleskak lærer eleverne at tænke strategisk og logisk, og de lærer at koncentrere sig. Det er alt sammen noget eleverne kan bruge i de andre fag.” (Thorbjørn, lærer på Langhøjskolen).

Hjælp os med at hjælpe Thorbjørn
Dansk Skoleskak støtter, vejleder og rådgiver Thorbjørn i arbejdet med skoleskak – og det håber vi at kunne blive ved med. Men vi har brug for din hjælp, så vi fortsat kan hjælpe undervisere som Thorbjørn. Du kan støtte Thorbjørn og Dansk Skoleskaks arbejde via MobilePay 3049 0580.

“Jeg håber, folk vil støtte op om Dansk Skoleskak. Deres undervisningsmaterialer, råd og vejledning er afgørende for, at jeg kan hjælpe mine elever bedst muligt.” (Thorbjørn, lærer på Langhøjskolen).

→ Støt Thorbjørns arbejde med skoleskak

500 skoler har brug for din hjælp
Over 500 skoler arbejder med skoleskak i Danmark. Som medlemmer af Dansk Skoleskak har de ligesom Thorbjørn adgang til støtte, råd og vejledning fra vores læringskonsulenter. Støtte, som er afhængig af din hjælp. Med et bidrag på 200 kr., kan du være med til at sikre at Dansk Skoleskak fortsat kan hjælpe de 500 skoler, der tilbyder skoleskak til over 35.000 børn årligt.

Inden 31. december 2016 skal 101 personer støtte Dansk Skoleskak med 200 kr., så vi kan få flere tusind i momsrefusion og modtage arv uden afgifter. Vi håber på din hjælp, så vi fortsat kan støtte de mange skoler, der arbejder med skoleskak, arrangere Skolernes Skakdag for eleverne og arbejde for vores ambition om, at alle børn skal have et liv med leg, læring og udvikling.

Giv et bidrag online eller støt via MobilePay 3049 0580.

Din støtte hjælper os med at…

  • Støtte lærere og pædagoger fra +500 skoler, så eleverne får den bedste undervisning
  • Styrke 35.000 børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Styrke 1.-10- klasses elevers matematikkompetencer med 30%
  • Lave sjove og inkluderende læringsaktiviteter som Skolernes Skakdag
  • Klæde børn og unge på til fremtidens udfordringer og arbejdsmarked

Max 3% af din støtte går til administration mens 93% går direkte til støtte af lærere og pædagoger og aktiviteter for børnene. Læs mere om, hvordan din hjælp gør en forskel eller støt via MobilePay 3049 0580.

Spørgsmål? Kontakt gave@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat