Tak til partnerne

Tak til partnerne

Det er med stor glæde, at vi igen i 2015 arrangerer Skolernes Skakdag i samarbejde med Skolemælk, Politiken, Spar Nord Fonden og Børnenes Hovedstad, Billund.

Skolernes Skakdag 2015 finder sted fredag den 6. februar, og er en dag i hjernegymnastikkens tegn, hvor eleverne træner sig selv i at holde fokus, tænke fremad og samarbejde på nye måder.

Alle kan være med uanset kendskab til skakspillet. Og det hele foregår under mottoet: Det skal være sjovt, at blive klogere!

Vores fire partnere yder alle et kæmpe bidrag til Skolernes Skakdag, og uden dem var det ikke muligt.

Sammen med Skolemælk opfordrer vi børn og unge til at ”bruge låget”, og Skolemælk hjælper med skolemælks-skakmaterialer i form af klistermærker, som skal sættes på skolemælkslågene, samt skakbrætter.

Politiken udgiver Skolernes Skakdag-avisen, som alle deltagere ved Skolernes Skakdag modtager.

Alle deltagende børn modtager også diplomer fra Spar Nord Fonden, lige som de har sikret at lærerne og pædagoger er uddannet som aktivitetsledere på lokale kurser i januar – det bidrager til en velorganiseret Skolernes Skakdag.

Sidst men ikke mindst er Børnenes Hovedstad, Billund vært for Landsfinalen i Skolernes Skakdag den 20. marts 2015 i Lalandia. Her er der lagt op til et brag af en festdag, når flere hundrede elever skal kæmpe om titlen som ’Årets Skakskole’ 2015. Læs mere om Landsfinalen 2015.

Enhver hjælp, stor eller lille, betyder utrolig meget for vores muligheder for at gøre en faglig og social forskel for børn og unge.

Ønsker du/I at bakke op om Skolernes Skakdag, kontakt venligst generalsekretær Mads Jacobsen på e-mail: mads@skoleskak.dk / tlf.: 2240 1488.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat