Tak for din støtte

Tak for din støtte

Tusind tak til alle jer, der har støttet skoleskak i år! I har sikret at Dansk Skoleskak forsat er godkendt som velgørende organisation. Det betyder, at vi modtager sponsorater, arv uden afgifter og kan søge om momsrefusion. Penge og midler, der sammen med din donation går til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge landet over.

Med din støtte har du sikret, at børn som Carla også har godbidder til hjernen i 2018. Spørger man Carla er skoleskak nemlig lidt ligesom en godbid til hjernen. Carla er en af de 50.000 børn og unge, der har det sjovt, når de bliver klogere med skoleskak.

Med din hjælp og støtte kan Dansk Skoleskak fortsat træne fremtidens hjerneråstof med en anderledes læringsmetode, hvor det er sjovt at blive klogere. Se videoen og hør om Carla synes, at skak er et godt børnespil, og hvad der skal til for, at skak bliver lidt nemmere.

Vil du også støtte godbidder til hjernen fremover kan du gøre det allerede i dag ved at hjælpe med en årlig donation nu – så gælder din støtte fra 2018. Hjælp via skoleskak.dk/gave og vælg ‘Støt årligt’.

SJOVE OG LÆRERIGE AKTIVITETER

Vi vil meget gerne fortsætte med at give børn og unge godbidder til hjernen – men vi har brug for din hjælp. Hvis 101 personer hvert år støtter Dansk Skoleskak med 200 kroner, kan vi få flere tusind kroner i momsrefusion og modtage arv uden afgifter. Pengene går direkte til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge på over 600 skoler.

FAGLIG OG SOCIAL UDVIKLING

Med skoleskak styrkes børn og unges faglige og sociale kompetencer, så de er bedre klædt på til at løfte fremtidens arbejdsopgaver og udfordringer. Til skoleskak betyder den nyeste smartphone eller det smarteste tøj ikke noget – her kan alle være med i et tænksomt fællesskab, hvor man bruger hovedet, tænker fremad og mødes på tværs af alder, køn, kultur og kliker.

DIN STØTTE HJÆLPER MED AT…

  • Give flere børn og unge godbidder til hjernen
  • Styrke 50.000 børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Hæve elevers matematikkompetencer med op til 30%
  • Lave sjove og inkluderende læringsaktiviteter som Skolernes Skakdag
  • Opkvalificere lærere og pædagoger, så børnene får den bedste undervisning
  • Klæde børn og unge på til fremtidens udfordringer og arbejdsmarked

200 KR. BLIVER TIL MEGET MERE

Støtter du godbidder til hjernen, kommer pengene flere gange igen. Med 101 støtter, der hjælper med 200 kr. om året, er Dansk Skoleskak forsat godkendt som velgørende organisation. Det betyder, at vi modtager sponsorater, arv uden afgifter og kan søge om momsrefusion. Pengene går til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge landet over.

Støt via MobilePay på 3049 0580, læs mere om, hvordan du kan hjælpe eller giv et bidrag allerede i dag.

Vil du også støtte godbidder til hjernen fremover kan du gøre det allerede i dag ved at hjælpe med en årlig donation nu – så gælder din støtte fra 2018. Hjælp via skoleskak.dk/gave og vælg ‘Støt årligt’.

Spørgsmål? Kontakt info@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat