Succesrig Skolernes Skakdag!

Succesrig Skolernes Skakdag!

Skolernes Skakdag fredag den 11. februar 2011 blev afviklet med stor succes på 11 skoler i det Syd- og Sønderjyske. Over 1000 børn og unge deltog med stor entusiasme i skoleskakaktiviteter i hele regionen. Se de mange gode billeder fra skolerne her.
Skolernes Skakdag har også fået en del medieopmærksomhed. Se eksempelvis omtalen af Skolernes Skakdag på Brorsonskolen her:

Begejstringen for Skolernes Skakdag er ikke til at tage fejl af:

”En hilsen fra Brorsonskolen i Varde hvor omkring 250 elever og lærere nød skolernes skakdag. Vi havde 100 % tilslutning fra eleverne i 3, 4, 5 og 6 årgang på skolen… Eleverne har taget godt imod initiativet og vi har tænkt os at fortsætte…” (Henning Hansen, lærer Brorsonskolen)

Alle skoler har været meget kreative omkring Skolernes Skakdag. Bl.a. gennemførte Nørre Nebel Skole en stor turnering som supplement til det faste program, og på Sønderskov-Skolen var der officiel åbning ved skoleleder Lars Søndergaard og Jesper Ingerslev (Universe Fonden):

”Tusind tak for en fremragende oplevelse på Sønderskov-Skolen i Sønderborg i fredags. Det var en udpræget fornøjelse at se, hvordan ungerne gik til den på brættet…”

Skolernes Skakdag blev desuden understøttet af en række frivillige, der var med til at gøre dagen til en succes:

”Det gik rigtig godt i Løgumkloster, der var ca. 120 elever igennem i løbet af dagen – det er en tredjedel af det samlede elevtal på skolen…” (Vagn Lauritzen, frivillig Løgumkloster Kommuneskole)

Tak til alle for en rigtig god Skolernes Skakdag! Læs mere på projektets hjemmeside: Skoleskak.dk/skakdag.

Skolernes Skakdag er støttet af Undervisningsministeriet (UVM), Aktive Unge (Styrelsen for international uddannelse), Fabrikant Mads Clausen Fonden, Sparekassen Løgumklosters Fond, SydbankFonden og Dansk Skoleskak.

.

Tags:
Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat