Student til Fundraising

Student til Fundraising

Er du den dygtigste i flokken af studentermedarbejdere? Og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Så har du mulighed for at blive vores første studentermedarbejder til fundraising. Ambitionerne er høje, en ny bestyrelse har sat kursen, og vi har brug for dig på holdet.

Du bliver ansvarlig for vores CRM-system for fonde og puljer, du har overblik over fonde og puljers strategier og satsninger og du skriver fondsansøgninger og opstiller budgetter.

KVALIFIKATIONER

Du læser cand.scient.soc, cand.scient.pol el. lign. (med 1-2 år tilbage)

Går analytisk og reflekteret til arbejdsopgaver

Er en stærk formidler – især på skrift og ikke bange for at løfte røret

Arbejder systematik og leverer høj kvalitet

Er ambitiøs, struktureret, samarbejdende og resultatorienteret

VI TILBYDER

Spændende arbejdsopgaver med ansvar, gode kollegaer i en ung, uformel og dynamisk organisation. Du er med til at arbejde i den gode sags tjeneste, hvor din indsats er med til at gøre en forskel. Du får både faglig udvikling og indflydelse på egne opgaver.

Vi har brug for dig 15 timer om ugen på vores Landskontor i Snaregade, 1205 København K. Arbejdstiden planlægges fleksibelt ift. studie, arbejdsopgaver og deadlines. Vi skal have din motiverede ansøgning (max 1 side) samt CV senest den 1. oktober. Tiltrædelse snarest muligt.

OM OS

Dansk Skoleskak (DSS) har den nationale kompetence inden for skoleskak. DSS er en non-profit organisation, der arbejder for øget læring og uddannelse. DSS er startet af skoleledere, -lærere og -elever, og organiserer skoleskak på 600 skoler i 95 kommuner. DSS bygger på en særlig idé om, at skoleskak styrker unges faglige og sociale udvikling. Med 50 års dansk praksis og evidens fra danske og udenlandske undersøgelser rådgiver DSS kommuner, skoler, ledere og undervisere i at anvende skoleskak som en systematik læringsmetode til gavn for alle børn og unge.

SPØRGSMÅL?

Kontakt Teamleder, Forretningsudvikling, Tine Kamper Holbøll, tine@skoleskak.dk / 2425 5344.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat