Stort kredsmesterskab for hold i Århus

Stort kredsmesterskab for hold i Århus

Lørdag den 21. januar afholdt Århus Skoleskak kredsmesterskaber for hold på Sabro-Korsvejskolen i Sabro. I alt 96 børn og unge deltog i dette års kredsmesterskab, der bød på flotte resultater og en hyggelig dag i spændingens tegn.

Flere af de skoler, som er med i ’Bring Minoriteterne i Spil’ (BMIS) i Århus, var stærkt repræsenteret i dette års kredsmesterskab for hold. Eksempelvis stillede Sabro-Korsvejskolen med hele 7 hold fordelt på C og F rækken. Selvom skolen kun har været med i skoleskakken siden oktober, lykkedes det et hold i C rækken at kvalificere sig til DM for hold, der afholdes i Gislinge den 23.-25. marts 2012. Hinnerup Skoleskak klarede sig også fantastisk og fik hold med til DM i både B, C, og Å rækken. Den fuldstændige liste over kvalificerede hold kan ses nederst.

Udover de flotte resultater, bød dagen også på dejlig hygge og intens atmosfære for de mange børn og forældre. Lone Kaas, skoleskakansvarlig på Sabro-Korsvejskolen, var meget tilfreds med arrangementets forløb: Det var en rigtig god dag, både for børn og forældre. Forældrene bakker meget op omkring skoleskakken og levede sig så meget ind i børnenes spil, at de blev nødt til at forlade lokalet når spændingen blev for stor.

Århus skoleskaks kredsmesterskaber for hold blev afviklet over fem herlige timer og gjorde både børn og forældre en fed oplevelse rigere.

Følgende hold gik videre fra Århuskredsens holdmesterskab til DM for hold i Gislinge:

A-rækken: Tilst Skole

B-rækken: Hinnerup Skole, Aaby Skole, Skæring Skole

C-rækken: Hinnerup Skole, Sabro-Korsvejskolen

Å-rækken: Hinnerup Skole

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat