Storstrøm-Mesterskabet 2013

Storstrøm-Mesterskabet 2013

Storstrøm-Mesterskabet 2013Torsdag den 21. februar blev der for 2. år i træk afholdt Storstrøm-Mesterskabet på Nørre Alslev Skole. I alt 40 elever fra Nørre Alslev Skole og Møn Skole skulle kæmpe om den eftertragtede og flotte vandrepokal.

Storstrøm-Mesterskabet er et holdevents, hvor 4-mands hold fra skoler, der ligger tæt på hinanden i kredsene, dyster om at kvalificere sig til kredsmesterskabet. Holdevents bliver afholdt på en hverdag i skoletiden og arrangeres af skolerne selv. Du kan se indbydelsen til Storstrøm-Mesterskabet her.

Til dagens holdevent dystede eleverne i 5 runder a 15 min. Der blev spillet mange fine partier og flere af eleverne var meget interesseret i hvem der førte efter hver runde. Efter 2. runde var der pause, hvor eleverne kunne styrke sig med et stykke frugt og lidt saft for at være helt klar til de sidste afgørende runder.

Lærer Kristine Kirsted fra Nørre Alslev Skole siger om konceptet holdevent “Det styrker sammenholdet hos eleverne, når de møder elever fra andre skoler”.

Der blev benyttet et 3-points system under turneringen, hvor 1 point er for nederlag, 2 point er for uafgjort (remis) og 3 point for sejr. Der var 8 hold fra Nørre Alslev Skole og 2 hold fra Møn Skole. Eleverne kæmpede godt og spillede flere flotte partier. Det blev Møn Skole der løb med sejren og derfor kunne kåre sig som vindere af Storstrøm-Mesterskabet og beholder vandrepokalen indtil næste år.

Resultater:

1. Møn Skole 1 – 58 point
2. Nørre Alslev Skole 6 – 53 point
3. Nørre Alslev Skole 7 – 48 point

Alle deltagerne fik en medalje for deres ihærdige indsats og glæder sig allerede til næste år, hvor der igen skal dystes om vandrepokalen.

[nggallery id=128]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat