Stor turnering på Lindevangskolen

Stor turnering på Lindevangskolen

Vi har modtaget følgende beretning fra skoleskakleder Kristian Thorup fra Lindevangskolen på Frederiksberg:

Onsdag den 10. oktober blev Lindevangskolens helt store skakdag. Store og små udfordrede hinanden og i god ånd, hvor man hilste pænt på hinanden og takkede af, når kampen var slut.
Mange steder i aulaen var koncentrationen stor.

I en time op til spisepausen blev der afholdt en turnering for alle de børn der havde lyst og man slap for almindelig undervisning, hvis man deltog. Lidt over 200 børn fyldte den store aula og det summede af engagement og koncentration i en time. Turneringen løb over fire runder og det hele blev styret med en mikrofon af skoleskakklubbens lærer, der havde arrangeret det.

Hvis man vandt en kamp fik man en rød seddel, hvis man tabte fik man en blå – i næste runde skulle man så finde en spiller med samme farve sedler som en selv. Også børn der aldrig havde spillet skak før deltog og der blev arrangeret bondeskak og andre simple former for skak i den ene ende af salen.

Et godt arrangement var de deltagende lærere enige om at det var og nu er der ingen på Lindevangskolen, der er i tvivl om hvad skak er. Alle deltagerne fik et diplom til sidst og en skoleskakplakat med alle reglerne på til alle klasserne.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat