Stor matematiksatsning i Frederikssund

Stor matematiksatsning i Frederikssund

fdrhfytjuhytFrederikssund Kommune skød tirsdag den 27. september en stor matematiksatsning i gang.

100 elever på Trekløverskolen – afd. Falkenborg var med til kick-off festen tirsdag, hvor skolens hal var pyntet op til fest.

Borgmesteren bød velkommen og der blev spillet actionskak – en social skakform, hvor eleverne spillede på hold og skiftede plads undervejs. Dagen sluttede med skoleskakkage og medaljer til alle. DR Ultra kom også forbi festen, og du kan se et indslag om skoleskak tirsdag aften kl. 18.

Matematikkonsulent i Frederikssund Kommune, Rolf Verner Jensen:
Vi glæder os til at komme i gang med skoleskak i indskolingen i Frederikssund Kommune. Vi tror på, at skoleskak kan være med til at motivere og engagere skolernes elever til at lære. Skoleskak projektet er samtidig med til at kvalificere samarbejde mellem lærere og pædagog omkring elevernes læring.

Om SKAK+MAT©-satsningen
Siden skolestart har udvalgte lærere og pædagoger i Frederikssund været på tre dages uddannelse i SKAK+MAT©-konceptet, hvor de er klædt på til at anvende skoleskak som systematisk læringsmetode i den understøttende undervisning (USU).

For at styrke matematikkompetencer, matematiktalent, læring og trivsel får indskolingseleverne i Frederikssund en ugentlig time med SKAK+MAT©-konceptet i den understøttende undervisning. Indsatsen er et samarbejde mellem Frederikssund Kommune og Dansk Skoleskak støttet af A.P. Møller Fondens Folkeskoledonation.

Spørgsmål? Kontakt laer@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat