HUSK juleturneringen d. 8. dec. 2012

HUSK juleturneringen d. 8. dec. 2012

Husk at tilmeldingsfristen til juleturneringen er i morgen og der er i skrivende stund 73 skoleskakker, 7 forældre og 10 seniorer tilmeldt. Der er plads til flere og Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj kommer forbi kl. 14:00, hvor han holder tale samt overrækker præmier til deltagerne.

Dansk Skoleskak inviterer alle spillere til en spændende juleturnering d. 8. december på Søndermarkskolen på Frederiksberg. Det er en turnering som både børn, forældre og seniorer (60+) kan deltage i.

Der er præmie til alle de børn der deltager og en stor pokal til den skole eller skoleskakklub der får flest point tilsammen!

Det er Søndermarkskolens første åbne turnering, og de glæder sig til at sige velkommen til alle spillerne samt ser frem til en fantastisk juleturnering.

Tilmelding
Deltagergebyret er 50 kr. som betales på spillestedet. Skriftlig tilmelding sker på e-mail: nikolai@skoleskak.dk. Husk at angiv “Juleturnering 2012” i emnefeltet og derudover følgende oplysninger i din e-mail:

• Efternavn
• Alder
• Telefonnummer
• Skole/klub
• Klasse
• Gruppe

Gruppe (husk at angive hvilken gruppe du skal spille i – begyndergruppe, basisgruppe, mestergruppe forældregruppe eller seniorgruppe 60+)
Tilmeldingen skal være sendt senest den 6. december 2012.

Tid
Juleturneringen starter kl. 10:00 med indskrivning (foregår i aulaen) og første runde starter kl. 10:30. Stævnet varer til senest kl. 15:00, men slutter nok tidligere.

Sted
Søndermarkskolen, Hoffmeyersvej 32, 2000 Frederiksberg.
Turneringen foregår i aulaen.

Regler og inddeling af grupper
Der spilles med at rørt brik skal flyttes samt sluppet brik skal blive stående. Der spilles alle mod alle i aldersinddelte og styrkeinddelte grupper; alt efter hvor mange tilmeldinger der er. Efter de indledende runder vil der være finalerunder for at finde vinderne. Der er følgende inddeling af grupper:

Mestergruppen: spiller 5 partier af en varighed på 15 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 6 spillere med 5 runder alle mod alle. Mestergruppen er for spillere der har et ratingtal eller har spillet mere end 5 større turneringer, såsom København Open, Hold Dm, individuelt DM og lignende.

Basisgruppen: spiller 7 partier af en varighed på 10 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 8 spillere med 7 runder alle mod alle. Basisgruppen er for spillere der har spillet under 1 år eller mindre end 5 større turneringer, såsom København Open, Hold Dm, individuelt DM og lignende.

Begyndergruppen: spiller 7 partier af en varighed på 10 min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 8 spillere med 7 runder alle mod alle. Begyndergruppen er for spillere der har spillet under 1/2 år og ikke har deltaget i nogle større turneringer, såsom København Open, Hold DM, individuelt DM og lignende.

Forældregruppen: spiller 3 partier af en varighed på 5. min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 4 spillere med 3 runder alle mod alle. Det er gratis at være med i forældregruppen og der er mulighed for at vinde gode familiepræmier!

Seniorgruppen (60+): spiller 3 partier af en varighed på 10. min. pr. spiller pr. parti. De spiller i grupper af 4 spillere med 3 runder alle mod alle. Det er gratis at være med i seniorgruppen og der er mulighed for at vinde gode præmier, som evt. kan deles med børnebørnene!

Vi ønsker alle en god juleturnering!

Denne turnering er en del af projektet Generationer i Spil og derfor er der en ny gruppe (seniorgruppen) med i år. Derfor er der mulighed for at 3 generationer kan spille med i samme turnering!

Om Generationer i spil
Seniorer kender og respekterer skakspillet som betydningsfuld bærer af klassiske opdragende værdier, og mens mange seniorer i dag mødes til et spil skak, har skoleelever landet over taget skoleskak til sig og spiller både i og efter skoletiden. For eleverne kan skoleskak hjælpe med at ”få mere ro på livet” og styrke koncentrationen mens seniorer kan bruge skakspillet til at holde hovedet i gang.

Se mere om projektet på www.skoleskak.dk/gis eller kontakt Nikolai Skousen på tlf.: 2242 0200 eller nikolai@skoleskak.dk.

Generationer i spil er pt. støttet af Social- og Integrationsministeriet.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat