Stepping Stone er igang!

Stepping Stone er igang!

Der var ca. 60 børn til stede da Amager Fælled Skole en kold efterårstorsdag for første gang nogensinde åbnede dørene til den nye skoleskakklub.

Sukil, som er lærer på skolen og er en stor drivkraft hvad angår klubben, havde inviteret til en turnering med “først af brættet”, hvor det gjaldt om først at komme af med alle sine skakbrikker.

Der var store præmier på spil og lysten til at vinde billetter til Tivoli gav mange spændende kampe.

Finalen var i den grad fyldt med spænding, da det var en pige og dreng der kæmpede om første præmien. Dansk Skoleskak siger tak for en spændende start på Amager Fælleds Skoleskak og ser frem til fremtidige torsdage hvor skoleskak er på menuen!

”Først af brættet” turneringen var ikke bare startskuddet for Amager Fælleds Skoleskak, men for hele Stepping Stone projektet. Projektet er nu sat godt i gang på 3 udvalgte skoler – Amager Fælled Skole, Peder Lykke Skole og Klostervængets Heldagsskole.

Stepping Stone har til formål at sætte fokus på folkeskoler, som tilbyder skoleskak i undervisningen, skoleskakklubber samt uddannelse af lærere og hjælpetrænere. Dette skal samtidig være med til at bygge bro på tværs af alder, køn, religion og etnicitet.

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her..

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat