Søndagsskak – Julespecial!

Søndagsskak – Julespecial!

Synes du også, at det er alt for koldt at være udenfor? Og er det eneste, du egentlig har lyst til at sidde indenfor i varmen og hygge med lidt skak? Så skal du med til Søndagsskak – Julespecial!

Den 12. december holder ’Din Nye Ven’ igen eksklusivt søndagsåbent for alle dem, som har lyst til at nyde en kop lækker kaffe eller en kold juleøl over et spil skak. Alle kan være med, hvad end du er nybegynder, øvet, stormester in the making – eller hvis du bare har lyst til at kigge på.

Som noget helt særligt vil der kl. 16.00 være en mindre juleturnering både for nybegyndere og øvede. Her kan du udfordre venner, bekendte – eller måske helt fremmede – til en dyst på tanker og ideer.

Søndagsskak er et af Dansk Skoleskaks nye initiativer og har blandt andet det formål at øge kendskabet til skoleskak blandt studerende og andre unge i alderen 20+. Søndagsskak er et hyggeligt arrangement, hvor unge kan pleje skaktalentet med et parti skak og eventuelle tømmermænd med en lækker kop kaffe. Skakfærdigheder – og tømmermænd for den sags skyld – er ikke et must. Der er plads til alle, og vi garanterer, at det bliver rigtig hyggeligt!

Vi glæder os til at se dig!

Er par billeder fra Søndagsskak i oktober:

.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat