Slaget om Østersøen – online

Slaget om Østersøen – online

Slaget_om_oestersoeenMandag morgen mødtes Friskolen Østerlars (Bornholm) og Christiansø Skole (Christiansø) i den første online ø-skoleskak-match – ‘Slaget om Østersøen’. Matcherne er en del af projektet Skoleskak på Ø-skoler (SØS), der snart har 3 år på bagen.

4 elever fra hver skole sad klar i hver deres computerlokale, hvor de var logget på spilsiden chess.com. Her var eleverne på forhånd ‘blevet venner’ med hinanden, så de kunne udfordre modstanderskolens elever.

Friskolen Østerlars stillede med 4 elever fra mellemtrinnet, mens det var de yngste elever fra Christiansø, der prøvede kræfter med bornholmerne. Efter ca. tyve minutter var alle Christiansø-håndklæder kastet i ringen – 4-0 til Friskolen Østerlars. Stort tillykke!

Kampen var en succes – alle deltagende børn havde en god oplevelse, og begge skoler vil meget gerne spille igen – enten med hinanden eller med en af de andre SØS-skoler.

Alle kampe kan arrangeres af ø-skoler på hjemmesiden skoleskak.dk/hold, hvor resultaterne også registreres.

Kontakt os på hold@skoleskak.dk eller 2386 7889, hvis I vil høre mere eller er interesserede i at spille en online-match.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat