“MIN DRONNING”

“MIN DRONNING”

LAV DEN FEDESTE VIDEO & VIND EN GIGANTISK PRÆMIE!

2020 er et stort jubilæumsår for Dansk Skoleskak – organisationen fylder 60 flotte år og Skolernes Skakdag har 10 års jubilæum. Det skal fejres! Dansk Skoleskak har derfor fået youtuberne Mika & Tobias til at lave en skoleskaksang om alt det fede ved skoleskak! Og vi inviterer nu alle Skolernes Skakdag-skoler til at gøre sangen endnu federe – nemlig ved at give deres bedste bud på video-klip til sangens officielle musikvideo! Mika & Tobias afslører vinderen til den store Landsfinale d. 4. september (Landsfinale flyttet fra 19. marts) i Sydbank Arena og ud over æren er der en gigantisk præmie på spil!

HVAD VENTER I PÅ?

Lyt til skoleskaksangen HER. Download teksten, syng med og find de fede dance-moves frem – og vigtigst af alt: fang det hele på video!

MIKA & TOBIAS

Hør Mika & Tobias fortælle om sangen og konkurrencen i videoen og læs nærmere om hvordan I deltager i konkurrencen forneden.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Alle skoler, der deltager i Skolernes Skakdag 2020, kan deltage i konkurrencen og der er ingen begrænsning på, hvor mange bud man som skole, klasse eller elev-gruppe må indsende.

SÅDAN DELTAGER I

1. I laver en fed video til Mika & Tobias’ skoleskaksang.

INDHOLD: Kun fantasien sætter grænser for jeres video – det kan være af en dans til sangen, et handlingsforløb, lip-sync eller alle 3 på én gang.

LÆNGDE: Om I Iaver en 15 sekunders sekvens eller en hel video til sangen er helt op til jer – alle indsendte videoer er med i konkurrencen.

2. En lærer eller pædagog sender video-filen til Dansk Skoleskak via den gratis online fil-delingstjenste wetransfer til e-mail: karen@skoleskak.dk. I beskeden skrives skole, navn, mail og tlf. på jeres kontaktperson + en kort beskrivelse af jeres video og tankerne bag.

3. Når vi har modtaget og downloadet jeres konkurrencebidrag, modtager I en bekræftelse per mail (normalvist inden for 1 uge).

DEADLINE FOR DELTAGELSE –  11/3-2020 

(OBS! Der er nu lukket for konkurrence-bidrag – tusind tak for alle de fede video-klip! Vinderen afsløres til Landsfinalen d. 4. september i Sydbank Arena)

UDVÆLGELSE & ANNONCERING AF VINDER

Vinderen af konkurrencen udvælges af en hemmelig jury bestående af skoleskak-fans i alle aldre. Juryen ser alle bidrag igennem og udvælger vinderen ud fra nøgleordene ORIGINALITET, SJOV & GOD ENERGI.

Vinderen afsløres til den store Landsfinale i Skolernes Skakdag og vi anbefaler at alle konkurrencedeltagere melder sig den festlige kulmination på Skolernes Skakdag den 19. marts i Sydbank Arena.

PRÆMIE

En gigantisk skoleskakpræmie og æren er på spil – og ikke mindst muligheden for at bidrage til den officielle musikvideo til Mika & Tobias’ skoleskaksang!

SPØRGSMÅL?

Ring til projektleder Karen Hansen på tlf. 2685 8088 eller skriv på mail karen@skoleskak.dk.

KONKURRENCEBETINGELSER

Ved deltagelse i konkurrencen giver skolen/indsender tilladelse til at materialet (video-klip) må offentliggøres og bruges af Dansk Skoleskak til at promovere skoleskak via Dansk Skoleskaks mediekanaler, fx Dansk Skoleskaks hjemmesider, Facebook, YouTube mv. samt hos organisationer og fonde, som Dansk Skoleskak samarbejder med ift. promovering af skoleskak.

Der henvises i øvrigt til Dansk Skoleskaks Privatlivspolitik: login.skoleskak.dk/assets/pdf/dansk_skoleskak_privatlivspolitik.pdf

Tilladelsen gives med den forudsætning, at materialet ikke bruges i en sammenhæng, der kan virke krænkende.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat