Skoleskaklærer-uddannelser i efteråret

Skoleskaklærer-uddannelser i efteråret

Den anerkendte skoleskaklærer-uddannelse afholdes igen i efteråret, denne gang i København og Aarhus. Efteruddannelsen er de foregående år afholdt med stor succes i bl.a. Aarhus, København, Odense, Aalborg og Herning og d. 24.-25. september & 22.-23. oktober er det igen København og Aarhus der står for skud.

Nina Steensen, lærer på Blågård Skole, om skoleskaklærer-uddannelsen;

Det har været super sjovt. Jeg har været med til undervisningen i skak på skolen for 2 år siden og med uddannelsen har man ligesom et helt andet perspektiv på hvad der er bag. Så nu kan jeg også gå ind og hjælpe når eleverne sidder om eftermiddagen og ikke kan komme videre.

Skoleskaklærer-uddannelsen er et efteruddannelsestilbud til alle lærere og pædagoger, der ønsker at være en del af en landsdækkende innovativ undervisningsmetode. Efteruddannelsen løber over 2 dage, hvor lærere og pædagoger vil lære pædagogiske metoder til undervisning i skoleskak, planlægning af et skoleskak undervisningsforløb og alternative læringsaktiviteter.

Skoleskaklærer-uddannelsen bygger på aktiv deltagelse og kræver ikke forhåndskendskab til skak/skoleskak. Udover at blive indviet i skakreglerne vil deltagerne også prøve kræfter med sociale skakformer som fx actionskak.
Du kan stadig nå at tilmelde dig på www.skakshoppen.dk.

Med efteruddannelsen er deltagerne rustet til at starte skoleskak op på deres skole/SFO, så endnu flere elever kan styrke deres intellektuelle og sociale kompetencer via skoleskak. Det gælder også de elever der kræver en ekstra indsats, da skoleskak samtidig styrker elevernes evne til at koncentrere sig, og derfor med fordel kan bruges som værktøj til forebyggende specialundervisning.

Uddannelsen har høstet stor ros blandt tidligere deltagere, der tæller mere en 200 lærere og pædagoger fra hele landet. Læs folkeskolen.dk’ s anmeldelse af uddannelsen her.

Der er stadig få ledige pladser i København og Aarhus, så du kan stadig nå at tilmelde dig uddannelsen!

Kontakt Tine Kamper Holbøll, 2425 5344 / tine@skoleskak.dk for mere info eller se www.skoleskak.dk/uddannelse.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat