Skoleskaklærer-uddannelser

Skoleskaklærer-uddannelser

Skal du med?Den anerkendte skoleskaklærer-uddannelse løber igen af stablen i dette forår. Uddannelsen er de foregående år afholdt med stor succes i blandt andet Aarhus, København, Odense, Aalborg og Herning og 27.-28. marts og 24.-25. april er det igen Aarhus og København, der står for skud.

Lærer, Martine Spang, Hillerødsgades Skole, om skoleskaklærer-uddannelsen:
Før uddannelsen kendte jeg ikke meget til skoleskak, men efter to dages teoretisk og praktisk undervisning, spiller vi nu i min 1. klasse. Eleverne bliver mere koncentrerede og er vilde med det! 

Skoleskak og folkeskolereformen?

Med uddannelsen i hånden er deltagerne rustet til at starte skoleskak op på deres skole, så endnu flere elever kan styrke deres intellektuelle og sociale kompetencer via skoleskak. Kursister vil derfor være godt rustede til at benytte skoleskak i hverdagen som en del af den nye folkeskolereform efter sommerferien.

Også de elever, der kræver en ekstra indsats, kan styrke deres intellektuelle og sociale kompetencer via skoleskak. Skoleskak styrker elevernes evne til at koncentrere sig, og det kan derfor med fordel bruges som værktøj til forebyggende specialundervisning.

Uddannelsen har høstet stor ros blandt tidligere deltagere, der tæller mere end 250 lærere og pædagoger fra hele landet. Læs folkeskolen.dk’ s anmeldelse af uddannelsen her.

Skoleskaklærer-uddannelsen – videregående

Hvis du allerede har været på skoleskaklærer-uddannelsen kan du få ny inspiration til den fortsatte begejstring og motivation af eleverne. På den videregående skoleskaklærer-uddannelse lærer du om strategi og teknik, undervisning af nye og øvede spillere, forankring, forældreinvolvering, turneringer og meget mere.
Den videregående uddannelse afholdes i Aarhus den 8.-9. maj.

Der er få ledige pladser i København og Aarhus, så du kan stadig nå at tilmelde dig uddannelserne. Dette gøres i Skakshoppen.

Kontakt Mads Tudvad, 2386 7889 / tudvad@skoleskak.dk for mere info eller se skoleskak.dk/uddannelse.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat