SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSE® I FORÅRET

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSE® I FORÅRET

SKAL DU IKKE MED PÅ UDDANNELSE I AALBORG, SKANDERBORG ELLER KØBENHAVN?
Har du lyst til at lære en helt ny innovativ og praksisnær læringsmetode, som styrker børn og unges sociale og faglige kompetencer? Så skal du selvfølgelig med på Skoleskaklærer-uddannelsen®, hvor Dansk Skoleskak klæder dig på til at undervise i skoleskak.

I foråret er der Skoleskaklærer-uddannelse® i Aalborg 29.-30. januar, i samarbejde med Aalborg Kommune, så uddannelsen foregår på Skoleforvaltningen i Nørresundby.

26.-27. marts kan du komme på uddannelse i København
4. og 5. april kan du komme på uddannelse i Skanderborg

Book din plads her.

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN ® KORT FORTALT
Du behøver ingen forudsætninger eller kendskab til skakspillet for at deltage i uddannelsen. Det vigtigste er engagement og lysten til at lære en ny konkret læringsmetode, som du kan gå direkte hjem og anvende i praksis. Uddannelsen henvender sig til lærere, pædagoger og andre, der arbejder med, eller gerne vil i gang med, at styrke børn og unges læring gennem skoleskak. Om du underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i udskolingen er underordnet – undervisningen i skoleskak er let at differentiere, så alle kan være med.

METODE
Med Skoleskaklærer-uddannelsen® klæder vi dig på til at levere spændende undervisning, som udfordrer eleverne på nye måder. Gennem skoleskak træner eleverne koncentrationen, fokus og fordybelse. Erfaringen er, at skoleskak bidrager både socialt og fagligt både for den enkelte og i skolemiljøet.
Skoleskaklærer-uddannelsen® kombinerer pædagogik, didaktik og praktiske øvelser, og der er rig mulighed for faglig sparring. Fordi undervisningsmetoden er konkret og praksisnær, kan du overføre den direkte til læringsarbejdet på din skole, fx i understøttende undervisning, i matematik eller som metode til at styrke inklusion.

Den 2-dages Skoleskaklærer-uddannelse® er en basisuddannelse, som du efterfølgende kan bygge forskellige specialiseringsuddannelser ovenpå, fx SKAK+MAT®.

INDHOLD
– Engageret undervisning med topanmeldelser fra deltagerne
– Modulopdelt undervisning
– LÆR SKAK MED DUFFY!® – lærebog til begynderundervisning
– Forplejning og et uddannelsesbevis

SKAL DU MED?
Book plads via skakshoppen/uddannelser.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat