Skoleskakafslutning på Samsø

Skoleskakafslutning på Samsø

Skolemesterskab på Onsbjerg LilleskoleOnsbjerg Lilleskole på Samsø har i går afholdt deres første skolemesterskab i skoleskak. Mesterskabet blev afviklet som en alle mod alle turnering, hvor kampene blev spillet på tid.

Alle kunne være med, både øvede og nybegyndere. Tiden var nemlig fordelt sådan at de skrappe skoleskakspillere havde lidt kortere tid end de nye talenter. Så turnering var så retfærdig som muligt.

Skolemesterskabet bød på drabelige slag, og al spændingen holdt lige til det sidste, hvor der var tæt kamp om 2. pladsen.

De tre 1. pladser gik til Stefan, Rasmine og Sebastian, der kunne tage flotte guldmedaljer med hjem. De var ikke de eneste der kunne gå hjem med metal om halsen, der var nemlig flotte og velfortjente bronzemedaljer til alle.

Skolemesterskabet var sidste omgang skoleskak i denne sæson på Onsbjerg Lilleskole:
“Tak for i år til alle deltagende børn og til skoleskaklærerne Lars og Niels. Vi håber at se rigtig mange børn til skoleskak, når vi går i gang igen til efteråret.”

Onsbjerg Lilleskole er en del af projektet ‘Skoleskak på Ø-skoler’, hvor Dansk Skoleskak, i samarbejde med ø-skolerne, vil udvikle en bæredygtig model for skoleskak på netop ø-skoler. Projektet er støttet af ‘A.P. Møller og Hustru Christine McKinney Møllers Fond til almene Formaal’ og omfatter pt. 15 skoler på 9 øer. Læs mere om projektet på skoleskak.dk/oskoler.

Se billeder fra Onsbjerg Lilleskoles skolemesterskab herunder:

[nggallery id=141]

 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat