1. dag på Skoleledernes Årsmøde

1. dag på Skoleledernes Årsmøde

Dag 1
Første dag på Skoleledernes Årsmøde er veloverstået. Godt placeret i forhallen i Musikhuset fandt mange skoleledere vejen forbi skoleskakkens stand til en snak om Skolernes Skakdag, SKAK+MAT© og skoleskaklærer-uddannelser. Flere deltog desuden i konkurrencen om at vinde et flot skakspil, ligesom adskillige deltagere selv fik mulighed for at dyste på tanker og ideer henover skakbrættet mod ansatte fra Dansk Skoleskak.

I forbindelse med Skolernes Skakdag samarbejder skoleskakken med Skolemælk om kampagnen “Brug låget!”, hvilket bl.a. betyder, at mange skoler i denne uge kan læse om skoleskak på skolemælks-panelerne. Skoleskak er også at finde på årsmødet i morgen.

Læs mere om Skolernes Skakdag og tilmeld din skole på skolernesskakdag.dk.

Skoleledernes Årsmøde 2013
Musikhuset i Aarhus danner ramme for dette års skoleledermøde, der afholdes torsdag og fredag den 24.-25. oktober. Over 1600 deltagere får i to dage mulighed for at besøge de mange udstillingsstande og overvære en række spændende oplæg bl.a. om ledelse, forandringer og arbejdsglæde. Børne- og undervisningsminister Christine Antorini vil være at finde blandt oplægsholderne.

Dansk Skoleskak deltager for femte år i træk i Skoleledernes Årsmøde. Skoleledere får begge dage mulighed for at få en snak om Skolernes Skakdag, SKAK+MAT© og skoleskaklærer-uddannelser, når de kigger forbi skoleskakkens stand A-15.

Kontakt generalsekretær Mads Jacobsen for yderligere information på mads@skoleskak.dk eller 2240 1488.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat