Skoleskak søger skarpe hjerner

Skoleskak søger skarpe hjerner

Studerende ved de danske universiteter har i perioden august– december 2013 mulighed for at få store og spændende udfordringer samt afprøve teori i praksis hos Dansk Skoleskak.

Om du er en mester på skakbrættet eller blot kan spille lidt er ikke vigtigt, men som praktikant får du rigeligt brug for dine strategiske og kommunikative evner, når du skal forsøge at få Christine Antorini til at drømme om skoleskak, formidle historier om børn, unge og læring og arbejde med fundraising.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og arbejdsstedet er alt efter om du søger i København eller Aarhus, hhv. Dansk Skoleskaks Landskontor, Brolæggerstræde 6, kld. 1211 København K. og Dansk Skoleskaks Aarhus afd., Kulturhus Herredsvang, Kappelvænget 2, 8210 Aarhus V. Praktikken er lønnet.

Ansøgningsfristen er den 1. juni , men ansøg gerne før, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål kontakt venligst projektkoordinator Mai Tødsø Jensen på mail: mai@skoleskak.dk eller tlf: 2872 7660 eller generalsekretær Mads Jacobsen på mail: mads@skoleskak.dk eller tlf.: 2240 1488.

De konkrete praktikopslag findes også på alle universiteternes hjemmesider.

I efteråret 2013 udbydes følgende praktikstillinger:

Fundraising
Organisationsudvikling
PR/Presse
Politisk kommunikation og interessevaretagelse
Internationalt arbejde

Læs om tidligere praktikanter Tina og Bines erfaringer, oplevelser og udbytte af deres praktikophold her og her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat