Tag på Tjele Efterskole

Tag på Tjele Efterskole

Tjele Efterskole er Danmarks eneste efterskole, hvor man kan få skoleskak på skemaet.  På efterskolen underviser stærke mesterspillere i åbningsteori, strategi, taktik og slutspilsteknik, så skoleskak på Tjele Efterskole er især for dem som allerede er godt bekendt med skakspillet.

Stadig masser skoleskak
Selvom skoleskak på Tjele Efterskole er faldet en del i popularitet de seneste år, kan man stadig få lov til at spille masse af skoleskak på Tjele Efterskole. Du kan vælge op til 3 skoleskaktimer om ugen, og der er mulighed for at få spillet en masse turneringspartier i de ugentlige EMT’er (langtids turneringer) i Randers, Viborg og Århus. Derudover er der ofte turneringer i weekenden man kan tage til hvis man har lyst.

Så selvom skoleskak ikke længere er et linjefag er Tjele Efterskole stadig valget for den skakinteresserede der overvejer at gå på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse.

Jeg (Simon, i praktik i skoleskakken) var selv rigtig glad for at gå på Tjele Efterskole, hvor jeg tit blev i weekenden og spillede skoleskak med de andre elever. Så hvis du også kan lide at dyste på tanker og ideer i det kongelige spil, er jeg sikker på at Tjele Efterskole er noget for dig.

Du kan læse mere om Tjele Efterskole på deres hjemmeside.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat