Integrationsprisen 2011

Integrationsprisen 2011

Skoleskakken var i fornemt selskab, da integrationspriserne 2011 blev uddelt mandag i Østre Gasværk Teater i København. En veloplagt Peter Mygind guidede de mange fremmødte publikummer og nominerede igennem et flot arrangement, der foruden overrækkelse af priser, bød på sang, dans, skuespil og opvisning i kampsport. Den nyudnævnte social- og Integrationsminister Karen Hækkerup deltog i arrangement ved bl.a. at holde åbningstalen og overrække en af årets integrationspriser. Det er 10. år i træk, at priserne uddeles til særligt forbilledligt integrationsarbejde.

Dansk Skoleskak, der var repræsenteret ved Nikolai Skousen, Yassine Machine, Mads Jacobsen og Mai Tødsø Jensen, var en blandt tre nominerede i kategorien ’Årets forening’. Skoleskakken var indstillet til prisen af Farshad Kholghi, hvorefter en uafhængig dommerkomité vurderede, at organisationen var blandt de tre bedste. Skoleskakken blev nomineret med følgende motivering:

”Med tusinder af år på bagen er skak en eviggyldig klassiker – også når det kommer til integration. For alle har brikker at flytte med, og med legen som drivkraft har Dansk Skoleskak vist, at noget så gammeldags som et spil kan skabe fordybelse, læring og bedre resultater i skolen. Her mødes alle på lige vilkår og på tværs af baggrund i et alternativt fællesskab.”

Kategorien blev vundet af Ungdomsfabrikken i Vejle. Vi ønsker stort tillykke med prisen. Se alle vindere og nominerede på Social- og Integrationsministeriets hjemmeside.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat