ALT OM SKOLESKAK LIVE!

ALT OM SKOLESKAK LIVE!

UNDERVISNINGSPLAN OPDATERET (01/05 kl. 15:00)

Se undervisningsplanen for første halvdel af maj her.

UNDERVISNINGSPLAN FOR SKOLESKAK LIVE! (20/04 kl. 14:30)

SKOLESKAK LIVE! sender kl. 10, 11 og 13 alle hverdage. Vi vil løbende opdatere undervisningsplanen her, så man kan se, hvad man kan glæde sig til.

SKOLESKAK LIVE! LEVER (17/04 kl. 15:00)

TRYGFONDEN STØTTER SKOLESKAK LIVE!

Da Danmark lukkede ned i starten af marts, handlede Dansk Skoleskak hurtigt og skabte SKOLESKAK LIVE!, så børn og unge via live.skoleskak.dk stadig kunne spille skoleskak og holde sammen – bare på afstand. Det har været en succes og tak til de mange, som har set med.

Nu går skolerne ind i en ny tid, hvor nogen er i skole, andre hjemme, men alle kan mødes om SKOLESKAK LIVE! og finde nye veje til læring.

Vi er derfor rigtig glade for, at vi med støtte fra TrygFondens akutpulje kan fortsætte med at sende live og bruge skoleskak til at skabe fællesskaber og nye veje til social læring. Og endda med en ekstra sending i sendeplanen. Tusind tak til TrygFonden for opbakningen.

SENDEPLAN

Fra 20. april har vi tre sendinger alle hverdage. Lektionerne varer ca. 30-40 minutter, og vi sender fast:

10: STARTER (for jer der er nye i Skoleskak)
11: FORTSÆTTER (for jer, der kender brikkernes gang)
13: MESTERSKAK (spil mod en stærk skoleskakspiller på ChessKid.com)

KOM OG VÆR MED

Så kom og vær med til meget mere skoleskak. Og sig det endelig videre til venner, klassekammerater eller andre, som du tror vil være vild med skoleskak. Det hele foregår på live.skoleskak.dk.
Og husk at lav en bruger på ChessKid, så du kan spille med andre danske børn og udfordre underviserne. Vi ses til meget mere SKOLESKAK LIVE!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat