Fed uddannelse i Vordingborg!

Fed uddannelse i Vordingborg!

Der var lagt op til både undervisning, sparring og masser af skoleskak, da Dansk Skoleskak, mandag og tirsdag, afholdt Skoleskaklærer-uddannelse på seminariet i Vordingborg.

Deltagerne var alle imponerede over hvor meget man faktisk kunne nå at lære om skoleskak på to dage. Især de mere aktive skoleskak former, såsom ”Action-skak” og ”Kondi-Skak” var favoritter hos deltagerne. Kombinationen af teori og praksis faldt ligeledes i god jord og læringsværktøjet “Bondeskak” imponerede også.

Flere af deltagerne fortalte at de glæder sig rigtig meget til at afprøve de ”nye” skakspil med børnene på deres respektive skoler og SFO’er. Fra undervisernes side er man overbevist om at der nu er blevet uddannet endnu en ny flok super gode skoleskaklærere!

“Det har været to spændende og lærerige dage og  jeg er sikker på at Skoleskak nok skal blive et hit hos eleverne på min skole!” – Deltager på Skoleskaklærer-uddannelsen i Vordingborg.

Der er stadig få ledige pladser på efterårets uddannelser. Se mere på www.skoleskak.dk/uddannelse herunder en anmeldelse af skoleskaklærer-uddannelsen, eller book en uddannelsesplads direkte via www.skakshoppen.dk – klik under ’uddannelser’.

Flere oplysninger hos:

Tine Kamper Holbøll
Tlf.: 2425 5344, tine@skoleskak.dk

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat