Skoleskak i sommerferien

Skoleskak i sommerferien

Nyhed fra 2021: Selvom skoleskaksæsonen rigtig nok er forbi i denne omgang, har skak-spillende børn og unge dog stadig mulighed for at nyde den danske sommer i selskab med et slag skak eller to på en af sommerens sjove og lærerige skakskoler.

I det Syd- og Sønderjyske er Haderslev Skakklub, Vojens Skakklub og Haderslev Skoleskak gået sammen om at lave en to-dages skakskole i både Haderslev og Vojens. Her får deltagerne mulighed for at lære ny, spændende teori og spille en masse skak med gamle såvel som nye kammerater.

Skakskolen ligger den 2.-3. juli i Vojens og 4.-5. juli i Haderslev, og starter begge steder kl. 09.00 og slutter ca. 15.00. Tilmelding kan ske til Kai Bjørnskov (Haderslev) på tlf. 29906359 eller til Karl Posselt (Vojens) på tlf. 23920369.

Også i Randers er der mulighed for at deltage i en to-dages skakskole sideløbende med DGI Playground, som i ugerne 27-29 tilbyder unge i alderen 5-16 år at deltage i lang række gratis idrætsaktiviteter. Skakskolen ligger onsdag den 18. – torsdag den 19. juli fra kl. 14.45-18.30 begge dage. Tilmelding ikke nødvendig.

For mere information om disse og kommende aktiviteter, se skoleskak.dk/kalender eller kontakt din lokale skoleskak-kreds her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat