Skoleskak i Randers Storcenter

Skoleskak i Randers Storcenter

tn_Randers_storcenter_1 (18) Mandag i vinterferien havde Dansk Skoleskak og 7 elever fra Randers taget opstilling i Randers Storcenter for at udfordre forbipasserende til en omgang skoleskak. Arrangementet bød også på kage og saft og 2 piger tilbød ansigtsmaling til stor glæde for især de yngste forbipasserende piger.

Tilstedeværelsen i Randers Storcenter skyldtes dels, at Dansk Skoleskak ønsker at gøre opmærksom på skoleskakkens tilstedeværelse i Randers, hvor vi kører projektet The Right Move, som involverer 4 skoler i Randers. Her tilbydes skoleskakken både på skolerne og i fritiden via Parkcafeens skoleskakklub, hvor dagens skoleskakudfordrer slår deres folder til hverdag. Spørger man de unge fra skoleskakklubben, så er der nu en helt anden grund til, at de er mødt op i Storcentret i dag; de forsøger at tjene penge ind til en skakrejse til Tyrkiet.

I den anledning tilbød de unge skalelever de forbipasserende en flot ansigtsmaling for 10 kr. samt et stykke kage og saft, så pengekassen kunne blive fyldt og drømmene komme tættere på. De unge håber på at komme til Tyrkiet og dyste mod de tyrkiske skoleskakspillere, som har skoleskak på skemaet og derfor virkelig kan give Parkcafeens skoleskakspillere kamp til stregen. Samtidig har flere af skoleskakspillerne i Parkcafeen tyrkiske rødder, hvilket giver yderligere motivation til at samle penge ind.

Dagen i Randers Storcenter gik forrygende og mange skoleelever var forbi vores stand for at prøve kræfter med skoleskakkens udfordringer. Flere gik derfra som sejrherrer med lysten til at tage skoleskakken op på deres skoler.

[nggallery id=126]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat