SKOLESKAK: HVORFOR NU DET?

SKOLESKAK: HVORFOR NU DET?

SKOLELEDERFORENINGEN STILLER SKARPT PÅ SKOLESKAK SOM NY VEJ TIL LÆRING & TRIVSEL

Novemberudgaven af Skolelederforeningens Magasin, plenum, går med en 4-siders artikel i dybden på, hvorfor at flere og flere skoleledere vælger skoleskak som vej til trivsel, fællesskab og læring på deres skole.

Er skoleskak så tryllestøv? Nej. Men tilbagemeldingen fra skolerne er, at skoleskak i tillæg til det faglige, også styrker elevernes trivsel og at skak i skolen giver ro på stolen. Og hvilke elever har ikke brug for det?

Er du skoleleder? Eller kender du en skoleleder, der søger inspiration til, hvordan deres skole kan arbejde med trivsel og læring på nye måder?

Læs hele artiklen her: SKOLESKAK: HVORFOR NU DET?

EN SKOLELEDER FORTÆLLER HVORFOR

På Tornhøjskolen i Aalborg er skoleskak en fast del af skoleskemaet. Her er man et team af uddannede undervisere, der systematisk underviser eleverne i skoleskak. Det gør de for at styrke faglige og sociale kompetencer, skabe fællesskab på tværs af køn, kultur og klassetrin og forbedre den generelle trivsel på skolen. Hør skoleleder, Anne-Marie Nedergaard, fortælle, hvorfor Tornhøjskolen har valgt at prioritere skoleskak.

 

Har du brug for nærmere info om skoleskak som læringsmetode? Bestil gratis infomateriale på info@skoleskak.dk eller ring til os på +45 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat