Skoleskak.dk/spil på Christiansø

Skoleskak.dk/spil på Christiansø

Der bliver sat mat, trænet bronzespringer, slået brikker og spillet mini games på Christiansø Skole, hvor eleverne bruger www.skoleskak.dk/spil som en fast del af den ugentlige skoleskakundervisning.

Christiansø Skole er en af de 16 skoler, der er med i Skoleskak på Ø-skoler projektet, hvor Dansk Skoleskak i samarbejde med ø-skolerne, vil udvikle en bæredygtig model for skoleskak på netop ø-skoler. På Christiansø Skole har eleverne skoleskakundervisning en gang om ugen, hvor www.skoleskak.dk/spil bruges aktivt.

Spilsiden henvender sig især til skoleskakeleverne, der på siden kan træne deres forståelse af skakspillet samt lære spillet at kende igennem Dansk Skoleskaks pædagogiske metode. Skoleskak.dk/spil er inddelt i fire forskellige typer af spil; mini games, sæt skakmat, bronzespringeren og slå brikker. Alle spillene har 3 sværhedsgrader på nær bronzespringeren. De forskellige spil afsluttes med, at Duffy, skoleskakkens maskot, fortæller om man har vundet, tabt eller spillet remis i de forskellige opgaver.

Til hver opgave er der en demoversion som kan bruges, hvis eleven er i tvivl om opgavens karakter. Udover at spilsiden er et godt supplement til skoleskakundervisningen, er siden også et rigtig godt værktøj til eleverne, som kan øve sig derhjemme. Samtidig er siden et godt værktøj for skoleskakledere, der har et ulige antal elever i skoleskakklubben. Her kan eleverne på skift løse opgaver på skoleskak.dk/spil, så der aldrig er nogen der må sidde over i skoleskakklubben.

For mere info om Skoleskak på Ø-skoler se www.skoleskak.dk/oskoler eller kontakt Tine Kamper Holbøll på tlf. 2425 5344 eller mail tine@skoleskak.dk.

Se billederne fra Christiansø Skoles skoleskakundervisning her:

[nggallery id=113]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat