@skoleskak.dk virker igen

@skoleskak.dk virker igen

Kære alle,

I forbindelse med flytning af web- og mailservere, er der sket et nedbrud på alle @skoleskak.dk, som har bevirket, at der ikke kunne sendes e-mails til eller fra de mange @skoleskak.dk adresser. Problemet skulle være løst nu.

En del billeder m.v. på www.skoleskak.dk skal ligeledes opdateres. Finder du fejl, så informer os gerne, så vi hurtigst muligt kan rette tingene til og komme tilbage til normalen.

Vores IT-leverandør beklager meget problemerne.

Med venlig hilsen

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk
3049 0580

TIDLIGERE NYHED

Kære alle,

I forbindelse med flytning af web- og mailservere, er der sket et nedbrud på alle @skoleskak.dk, som bevirker, at der p.t. ikke kan sendes e-mails til eller fra de mange @skoleskak.dk adresser.

Skal du i forbindelse med Dansk Skoleskak, kan du skrive til info@danskskak.dk eller ringe 3049 0580, der åbner igen mandag morgen kl. 0830.

skoleskak.dk/kontakt og skoleskak.dk/kort kan du se telefonnumre på kontaktpersoner i organisationen.

En del billeder m.v. på www.skoleskak.dk skal ligeledes opdateres. Finder du fejl, så vi hurtigst muligt kan rette tingene til og komme tilbage til normalen.

Vores IT-leverandør beklager meget problemerne, men meddeler desværre, at problemerne først kan løses mandag. Det håber vi holder.

Bestillinger til Skakshoppen.dk kan fortsat afgives og ekspederes mandag.

Med venlig hilsen

Dansk Skoleskak

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat