Skolernes Skakdag i pressen

Skolernes Skakdag i pressen

DSC_6179

Skolernes Skakdag fejres i dag i hele landet og det kan ses i nyhedsstrømmen. Både aviser, radio og TV har været på besøg på skoler rundt i landet, hvor eleverne bliver klogere når der står skoleskak på skemaet.

Både DR og TV2 har været fordi Dalumskolen i Odense, hvor undervisningsminister Christine Antorini også har sat sig til brættet for at flytte på brikkerne. News dækkede dagen live kl. 13, mens du kan se hvordan undervisningsministeren og Dalumskolen fejrede Skolernes Skakdag på DR kl. 18:30 og på TV2 kl. 18:00.

Det er ikke kun på Dalumskolen at man har haft besøg af pressen. Lorry har været en tur forbi Langhøjskolen i Hvidovre, hvor Aksel fortalte om skoleskak. TV East har besøgt Isefjordskolen i Holbæk, Frederiksberg lokal TV har besøgt Frederiksberg Ny Skole, Herningvej Skole har haft besøg af TV2 Nord, TV MidtVest kiggede forbi Spjald Skole, P4 besøgte Stensballeskolen, Politiken var forbi Lindehøjskolen i Herlev og Dansk Skoleskaks formand Jackob Rathlev fortæller om skoleskak og Skolernes Skakdag i P1 i dag kl. 15.

Se indslag i pressen:
TV2 Syd: Godt 28.000 elever deltager fredag i Skolernes Skakdag
 – se også kl. 19:30.
TV2 Østjylland: Det går ud på at dræbe de andre
TV2 Lorry: Skolernes Skakdag i hovedstaden
UVM.dk: Rekordstor opbakning til Skolernes Skakdag
P1 Eftermiddag: Jackob Rathlev om skoleskak og Skolernes Skakdag – 1.21 time inde i indslaget.
TV2 – nyhederne kl. 18:00
DR – nyhederne kl. 18:30

IMG_0524.JPG

I år deltager 226 skoler med 28.454 elever fra hele landet på Skolernes Skakdag, hvor det er sjovt at blive klogere.

Følg med og del pressedækning og jeres billeder fra Skolernes Skakdag på Facebook.com/skoleskak, Instagram og Twitter #skoleskak.

HUSK: Tilmelding til dette års Landsfinale sker via skolernesskakdag.dk.

Skolernes Skakdag 2015 er arrangeret af Dansk Skoleskak i samarbejde med Skolemælk, Politiken, Børnenes Hovedstad, Billund og Spar Nord Fonden.

Spørgsmål? Kontakt Dansk Skoleskak skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat