Skolernes Skakdag første gang?

Skolernes Skakdag første gang?

Er det første gang, din skole afholder Skolernes Skakdag? Eller skal du i år have kolleger med, som ikke før har afholdt Skolernes Skakdag?

På aktivitetslederkursus og til webinar klædes lærere og pædagoger på til at kunne afholde en god Skolernes Skakdag.

AKTIVITETSLEDERKURSUS

Aktivitetslederkurset er perfekt til dig, der skal holde Skolernes Skakdag for første gang. Det giver dig værktøjer og inspiration til, hvordan du kan arrangere og afvikle en succesfuld dag med sjove og lærerige skoleskak-aktiviteter for alle elever på skolen – uanset køn, kultur eller klassetrin.

Du kan naturligvis også deltage på aktivitetslederkurset, hvis du har været med før, men ønsker hente ny inspiration. Derudover kan du sende dine kollegaer afsted på kurset, hvis de skal hjælpe dig med at lave en Skolernes Skakdag eleverne sent vil glemme.

Kurset er gratis og afholdes i Aarhus og København. Fra hver skole kan der deltage op til 4 lærere/pædagoger, så tag gerne en kollega eller to i hånden.

Din skole skal være tilmeldt Skolernes Skakdag 2018 for at du og dine kolleger kan deltage.

ONLINE WEBINAR

Udover de gratis aktivitetslederkurser afholdes der også et online webinar den 24. januar.

Her introduceres deltagerne ligeledes til gode aktiviteter for eleverne på Skolernes Skakdag. Med webinaret har du mulighed for at introducere Skolernes Skakdag for dine kollegaer og klæde dem på til at kunne hjælpe dig med at afholde en vellykket skoleskak-dag.

Nærmere info vedr. tid og tilmelding opdateres på Dansk Skoleskak hjemmeside.

Der afholdes aktivitetslederkurser i Aarhus den 23. januar og København den 25. januar. Online webinar afholdes den 24. januar. Nærmere info vedr. tid og sted opdateres på Dansk Skoleskaks hjemmeside.

Tilmelding til både aktivitetslederkursus og webinar sker via login.skoleskak.dk med dit UNI-login.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat