Skolernes Skakdag er i gang!

Skolernes Skakdag er i gang!

13.500 fynske og jyske skoleelever fra 110 skoler møder i dag ind til bræt og brikker i stedet for blyant og papir. De er nemlig med til at fejre Danmarks største skoleskakbegivenhed; Skolernes Skakdag.

Det er 3. år i træk at elever sætter sig til brættet på Skolernes Skakdag, der startede på 11 skoler i Syd- og Sønderjylland i 2011,  og blev fem doblet i 2012, hvor 57 skoler fra Syd-, Vest- og Nordjylland deltog med i alt 7.237 elever. I år sættes der igen rekord når 110 fynske og jyske skoler deltager med over 13.500 elever på dagen.

Du kan følge med i nyheder og medieindslag fra dagen her på siden, på skolernesskakdag.dk og facebook.com/skoleskak.

skolernesskakdag.dk/skarp kan du deltage i dette års konkurrence om et flot skakspil ved at svare på fem skarpe spørgsmål om skoleskak. Alle elever der deltager i Skolernes Skakdag får en særlig Politiken avis med hjem, hvor man måske kan finde hjælp til spørgsmålene og læse mere om skoleskak og Skolernes Skakdag.

Fra starten af januar har mange skoler varmet op til Skolernes Skakdag ved at samle mælkelåg og bruge materialerne fra Dansk Skoleskak og Skolemælks kampagne ‘Brug låget!’ – Det skal være sjovt at blive klogere. Vi har allerede modtaget rigtig mange fine billeder herfra. Har du en god historie eller billeder fra Skolernes Skakdag på jeres skole håber vi du vil dele dem med os via skakdag@skoleskak.dk.

Skolernes Skakdag 2013 er arrangeret af Dansk Skoleskak i samarbejde med Skolemælk, Politiken, Capital og Children Company og Spar Nord Fonden.

Vi håber alle får en fantastisk Skolernes Skakdag!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat