Brug låget! hitter hos eleverne

Brug låget! hitter hos eleverne

Skolemaelk på Skolernes Skakdag

Skolernes Skakdag, der løb af stablen på over 100 skoler i Jylland og Fyn fredag d. 8 februar, var i år en stor succes. Flere skoler gjorde med stor glæde brug af skolemælkslågene som de oplevede som et glimrende supplement til de traditionelle skakbrikker.

I januar modtog 1400 skoler materialet til “Brug låget!” kampagnen og siden har eleverne samlet låg fra deres skolemælk og udstyret dem med klistermærker af bønder, tårne, løbere, springere, konger og dronninger, så alle børn var sikret skoleskakbrikker at spille med på skolernes skakdag.

I år havde flere skoler nemlig så mange elever med til Skolernes Skakdag, at flere måtte benytte skolemælkslågene som spillebrikker – til stor glæde for mange børn, som synes, det er sjovt at spille skoleskak med mælkelågene.

På Spjald Skole benyttede de også skolemælkslågene til Skolernes Skakdag, hvor 160 elever lærte at spille skoleskak. Mads Toftdahl udtaler, at langt de fleste elever gik rigtig meget op i spillet, og skolen satser på at udbyde skoleskak som fritidstilbud for skolens elever.Derudover planlægger skolen at deltage i landsfinalen i Lalandia i Billund d. 12. april. Læs mere om landsfinalen her.

Vi modtager altid gerne flere billeder eller historier fra elever, der spiller skoleskak med skolemælkslågene – send det til bruglåget!

Kampagnen “Brug låget!” er et samarbejde mellem Dansk Skoleskak og Skolemælk. Materialer kan printes her.

[nggallery id=127]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat