Mød os på Skoleledernes Årsmøde 2018

Mød os på Skoleledernes Årsmøde 2018

SKOLELEDERNES ÅRSMØDE 2018

Dansk Skoleskak er at finde ved Skoleledernes Årsmøde 2018, der afholdes torsdag og fredag i denne uge i Odense Congress Center. Temaet for Årsmødet er ‘Skoleledelse i raketfart – et blik på ledelse i det 21. århundrede’, og der stilles ifølge Skolelederforeningens hjemmeside skarpt på fremtidens kompetencer, nye teknologier, ledelsesudfordringer og meget andet.

MØD OS PÅ STAND 2004

På stand 2004 til Skoleledernes Årsmøde 2018 finder du repræsentanter fra Dansk Skoleskak, der står klar til at rådgive skoleledere og ansatte ved de kommunale forvaltninger i, hvordan skoleskak kan gøre en forskel for lige netop dem og deres elever.

Vores fokus vil i år ligge på, hvordan skoleskak – som et analogt modtræk – giver ‘Generation Touch’ en virkelig de kan røre. Det giver dem kompetencer, der aldrig går af mode, nemlig fokuskoncentration og evnen til at tænke kritisk – sammen. Dansk Skoleskak har den nationale kompetence inden for skoleskak og guider politikere, ledere og praktikere på baggrund af evidensbaserede koncepter og uddannelse.

Kom forbi stand 2004 og bliv klogere på skoleskak!

SPØRGSMÅL?

Kontakt info@skoleskak.dk / +45 3049 0580.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat