SKOLELEDERNES ÅRSMØDE 2018

SKOLELEDERNES ÅRSMØDE 2018

DANSK SKOLESKAK TOG TEMPERATUREN PÅ SKOLESKAK-KENDSKABET UNDER SKOLELEDERNES ÅRSMØDE

1. og 2. november løb Skoleledernes Årsmøde 2018 af stablen i Odense, hvor der med årets tema ‘Skoleledelse i raketfart – et blik på ledelse i det 21. århundrede’, blev stillet skarpt på nye teknologier, ledelsesudfordringer, fremtidens kompetencer og meget mere.

Her samledes skoleledere fra hele landet, og Dansk Skoleskak var vanen tro klar med råd og vejledning til deltagerne på stand 2004 i Odense Congress Center. Både kendte og nye ansigter lagde vejen forbi standen til en snak om skoleskak og efter to dage med masser af gode dialoger kunne Dansk Skoleskaks kontaktchef, Henrik Frickmann, konkludere én ting – kendskabet til skoleskakken er større end nogensinde;

Snakken går ikke længere på, hvad skoleskakken mon er for en størrelse, men tager nu udgangspunkt i skolerne selv, deres udfordringer og fokusområder, og hvordan skoleskakken som læringsmetode kan gøre en forskel for netop dem og deres elever. Det er samtaler, der rykker – både  for skolerne og for os.

Dansk Skoleskak var glade for at se så mange engagerede skoleledere, og ser allerede frem til Skoleledernes Årsmøde 2019.

Fik I talt med Dansk Skoleskak på Skoleledernes Årsmøde?

I kan læse meget mere om skoleskak på Skoleskak.dk, bestille gratis infomateriale eller tale med en læringskonsulent via laer@skoleskak.dk / +45 3049 0580

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat