Skoleleder udfordrer elever

Skoleleder udfordrer elever

Når en skoleskak elev får så meget selvtillid, at han ligefrem tør tage udfordringen op fra sin skoleleder på en kamp i det ældgamle spil, må man sige at skoleskakken er ved at gribe om sig. I hvert fald var det hvad der skete da skoleleder Lennart Kjellerup på Peder Lykke Skolen i København, satte en kasse sodavand på højkant og dermed gav eleverne mulighed for at udfordre ham.

Den udfordring blev taget op af Benjamin fra 5x på Peder Lykke Skolen. Efter en lang og udmattende kamp på de 64 felter, trak Lennart dog det længste strå. Han har i sinde at lade udfordringen stå og bliver allerede i næste uge udfordret af Noah fra 5x og Adam fra 4u. Her i Dansk Skoleskak følger vi den sjove udfordringsturnering og håber på, at det gode initiativ kan brede sig.

Peder Lykke Skolen er i øvrigt med i Stepping Stone projektet der har til formål at sætte fokus på folkeskoler, som tilbyder skoleskak i undervisningen, skoleskakklubber samt uddannelse af lærere og hjælpetrænere. Dette skal samtidig være med til at bygge bro på tværs af alder, køn, religion og etnicitet.

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat