Skolebogmessen 2011 i Roskilde

Skolebogmessen 2011 i Roskilde

Som noget helt nyt deltog Dansk Skoleskak på Skolebogmessen i Roskilde. Formålet var at promovere bogen SKAK+MAT© i samarbejde med Forlaget Matematik som den er udgivet med. Arrangementet er delt op i to omgange; ét den 8.-9. marts i Roskilde, og et efterfølgende i Århus d. 6.-7. april.

Muligheden for at vinde bogen over et spil lynskak mod Nikolai vakte både onsdag og torsdag stor interesse omkring standen, og der blev igennem begge dage uddelt rigtig meget materiale omkring Dansk Skoleskak, ligesom det også blev til nogle rigtig spændende samtaler omkring SKAK+MAT© og DSS generelt. På messen deltog der alt lige fra lærerstuderende, skolebibliotekarer og lærere til journalister og ansatte omkring den danske folkeskole – så budskabet kom i den grad ud til alle led i den danske skoleverden.

Som man kan læse i artiklen fra Skoleledernes Årsmøde 2011, har den sidste tids store medieeksponering virkelig givet afkast. Således var det både høj og lav der havde lagt mærke til DSS i medierne, hvilket i den grad må siges at være en positiv tendens vi vil arbejde videre på.

Vi deltager også på Skolebogmessen 2011 i Århus d. 6.-7. april på Forlaget Matematiks stand. Således vil der også her blive mulighed for at vinde SKAK+MAT©-bogen over et spil lynskak. Det kommer til at foregå i DGI-huset i Århus, og der kan læses mere her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat