SKAL DU MED PÅ UDDANNELSE?

SKAL DU MED PÅ UDDANNELSE?

BLIV UDDANNET TIL AT UNDERVISE I SKOLESKAK
I foråret afholder vi Skoleskaklærer-uddannelse® i København og Skanderborg, og du kan allerede nu sikre dig en plads.

I København er det d. 26. og 27. marts, og i Skanderborg d. 4. og 5. aprilBook din plads her.

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN® KORT FORTALT
Du behøver ingen forudsætninger eller kendskab til skakspillet for at deltage i uddannelsen. Det vigtigste er engagement og lysten til at lære en ny konkret læringsmetode, som du kan gå direkte hjem og anvende i praksis. Uddannelsen henvender sig til lærere, pædagoger og andre, der arbejder med, eller gerne vil i gang med, at styrke børn og unges læring gennem skoleskak. Om du underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i udskolingen er underordnet – undervisningen i skoleskak er let at differentiere, så alle kan være med.

METODE
Med Skoleskaklærer-uddannelsen® klæder vi dig på til at levere spændende undervisning, som udfordrer eleverne på nye måder. Gennem skoleskak træner eleverne koncentration, fokus og fordybelse, og erfaringer viser, at skoleskak bidrager positivt socialt og fagligt, både for den enkelte og i skolemiljøet. Uddannelsen kombinerer pædagogik, didaktik og praktiske øvelser, og der er rig mulighed for faglig sparring. Fordi undervisningsmetoden er konkret og praksisnær, kan du overføre den direkte til læringsarbejdet på din skole, fx i understøttende undervisning, i matematik eller som metode til at styrke inklusion.

Den todages Skoleskaklærer-uddannelse® er en basisuddannelse, som du efterfølgende kan bygge forskellige specialiseringsuddannelser ovenpå, fx SKAK+MAT®.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat