Skakshoppen.dk er nu e-mærket

Skakshoppen.dk er nu e-mærket

skakshoppendk_emaerke_2016Skakshoppen.dk er nu blevet certificeret med e-mærket.

Du har altid kunnet foretage sikre og hurtige handler på Skakshoppen.dk – nu har vi blot fået bevis på, at vi følger al gældende lovgivning på området.

Tillid når du handler
Når du handler i Skakshoppen.dk, sender vi ordrer afsted hver dag. Bestilt blot inden kl. 13 på hverdage, så kan vi nå at få dine varer med samme dag. Du er derudover garanteret svar på dine henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Derudover følger vi al gældende lovgivning på området. Det gælder bl.a. i forbindelse med retur og reklamation, persondata-oplysninger m.m. Læs vores handelsbetingelser for mere info.

Om e-mærket
E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner pr. handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. E-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk.

Husk at når du handler i Skakshoppen.dk, går al overskud til Dansk Skoleskaks social- og læringsprojekter.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat