Skaklinjefag på Tjele Efterskole

Skaklinjefag på Tjele Efterskole

ASR-smilFra Allan Stig Rasmussen, stormester og tredobbelt danmarksmester i skak, har vi modtaget den glædelige nyhed, at han på Tjele Efterskole allerede fra det kommende skoleår forestår et helt nyt linjefagstilbud. Allan beretter:

Næsten alle burde have et efterskoleår. Man kan tage et tigerspring både socialt, selvstændighedsmæssigt, fagligt og indenfor sit interesseområde. Nu også som skakspiller, eftersom skak genindføres som linjefag på Tjele Efterskole – allerede fra skoleåret 2015/16, med undertegnede som underviser.

Skaks gavnlige egenskaber er dig nok velbekendt. Så hvis du gerne vil have gode karakterer på din ungdomsuddannelse, er det en glimrende start at tage på Tjele Efterskole med skak som linjefag! Uanset om du er nybegynder eller elite, hyggespiller eller ambitiøs.

Og der er plads til dig, uanset om du foretrækker at spille eller læse, skal gå i 8. eller 10. kl., og er sjællænder eller nordjyde.
Fælles for alle på linjen vil dog være, at man vil gå gevaldigt frem, hvis man deltager aktivt i træningen. Det garanterer jeg.

 Det kan virke som en stor beslutning at tage på efterskole, men jeg er overbevist om, at man ikke vil fortryde et år på Tjele. Og egentlig er det en større beslutning at fravælge det, for muligheden kommer ikke igen.

 Skolen har naturligvis også en masse andet at byde på end skak.
Først og fremmest en masse søde og rare unge såvel som voksne! Dertil glimrende faciliteter som fx hurtigt internet (250 Mbit forbindelse og masser af hotspots), fitnessrum og moderne sportshal.

 Desuden vil der være en række spændende valgfag, bl.a. boldspil, musik og it.

Endelig oprettes der en ny “turboklasse” til fagene dansk, engelsk og matematik, til de mest ambitiøse elever!

Læs mere om skak som linjefag på Tjele Efterskoles hjemmeside.

 Spørgsmål? Kontakt Allan Stig Rasmussen, asr1983@gmail.com / 6071 5170.

Mikkel Norgaard
mikkel@skoleskak.dk


Live Chat